Kılıçdaroğlu, Özdağ'ın 'feodal kafalı' söylemine boyun eğdi... Saddam benzetmesi gündem oldu

Bugün yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz aylarda söylediği sözler gündem oldu. Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na 'feoadal kafalı' demesinin üstünden sadece aylar sonra aynı ittifakta buluşması tartışmaları beraberinde getirdi.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin bulunduğu yedili koalisyona katılan ve Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ'ın yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya paylaşımları tekrar gündeme geldi.

Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik 'ucuz ırkçı' sözlerine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile sert tepki göstererek, "Zafer Partisine "ucuz ırkçı" diye saldıran Kılıçdaroğlu Saddam gibi feodal kafalıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu tarafından CHP'de kritik noktaların Tuncelilere teslim edildiğini dile getiren Özdağ, "CHP'de kritik noktaları Tuncelilere teslim etti.Kendi partisinde ayrımcılık yapan bir siyasetçi mi Türkiye'yi birleştirecek? CHP'nin "Dersimciliğine" hiç gerek yok." sözleri ile Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti.