Kaybeden Türk düşmanları olacak!

Evet turuna Kayseri’de devam eden Bahçeli “Haçlı operasyonu sürüyor. Milletimiz de biz de bu oyunu bozmaya yeminliyiz. 16 Nisan'da kaybeden Türk düşmanları olacak” dedi. 

Kayseri’de halka hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun anayasa gafı vardı: Cahil desen değil... Hadi anayasa kitapçığını okumadın da tarihimize de mi hiç bakmadın? Türk milleti diktatöre boyun eğer mi? Bu ülkeyi Suriye, Irak ile bir tutmak nasıl bir şuursuzluktur? 

Bir kere eleştirmedi

Kılıçdaroğlu'nun ağzından bir kez olsun PKK'ya YPG'ye tepki çıkmış mıdır? Evet çıkarsa felaket olurmuş! Asıl felaket CHP'dir. Haçlı operasyonları sürmektedir. Bu oyunları Türk Milleti dün elinin tersiyle itti yine itecektir. MHP oyunları bozmaya yeminlidir. Şimdi de FETÖ’cü hainlerin yeni sığınağı aydınlıkçılar oldu. ABD'den sonra, Rus askerleri de kamuflajlarına YPG armasıyla teröristlere kol kanat germektedir. 

ABD BARBARA BAKSIN

ABD ve İngiltere uçuşlarda kısıtlamalara gidiyor. Terör tehdidiymiş. ABD terörden rahatsızsa FETÖ neden orada? ABD hoca görünümlü barbar dostuna dikkat etsin. 16 Nisan tüm Türk düşmanları kaybedecek.