Kabine Toplantısı Kararları & Kabine Toplantısı Haberleri

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Saat 15.45'te başlayan Kabine Toplantısı Kararları ile ilgili gelişmeler de vatandaşlar tarafından yakın takibe alındı. Gündemin temel maddeleri ise ekonomi, terörle mücadele ve Ukrana olacak. İşte Kabine Toplantısı Kararları ile ilgili tüm gelişmeler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine Toplantısı saat 15.45'te başladı. Beştepe'de toplanan Kabine Toplantısı Kararları toplantı bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Kabine Toplantısı Kararları ve tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Kabine Toplantısı Kararları

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine Toplantısı saat 15:45 itibarıyla başladı. Toplantıda alınan kararlar henüz belli olmadı. Kabine Toplantısı gündem maddeleri ise terörle mücadele, ekonomi ve Ukrayna krizi.

Kabine Toplantısı'nın gündeminde öne çıkacak başlıklardan biri de ekonomi olacak. Fahiş fiyatların önlenmesi ve enflasyon ile mücadele konularında atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Özellikle ramazan ayında temel gıda maddelerine erişimde sorun yaşanmaması için alınacak tedbirler değerlendirilecek.