İYİ Parti'nin tır yalanını Bakan Kurum çürüttü... ''Siyasi büyüklerinin aksine katkı sağlayabilirsin''

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Orhun Ertürkmen'in Bakanlığa ait TIR ile seçim çalışmaları yürütüldüğüne dair iddialarını yalanladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Kurum, ''Gidip sen de bilgi alabilir, kentsel dönüşüme her yerde karşı çıkan siyasi büyüklerinin aksine sürece katkı sağlayabilirsin.'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Orhun Ertürkmen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Üsküdar Meydanı'nda devlete ait TIR'la kendi seçim propagandasını yaptığı iddiasında bulundu.

İYİ Partili Ertürkmen, "Devletimizin tırı bana rakip oldu. Rakibim Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğu için Sayın Murat Kurum, çadırımın yanına devletin tırını çekmiş." dedi.

BAKAN KURUM YALANLADI

Üsküdar Meydanı'ndaki tırın seçim çalışmaları için değil, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'nın tanıtım tırı olduğunu açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İYİ Partili Ertürkmen'in iddialarını yalanladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli genç arkadaşım, Bu benim seçim çalışmam değil. Bakanlığımızın kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme tırı. Gidip sen de bilgi alabilir, kentsel dönüşüme her yerde karşı çıkan siyasi büyüklerinin aksine sürece katkı sağlayabilirsin."