İyi Partili isim Yavaş'a ağır sözlerle yüklendi... ''Haramzade!''

İYİ Parti ve CHP arasında sular ısınıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan istifa depreminin faturasını CHP'ye keserken ''Partime operasyon yapılıyor. Bu bir savaş ilanıdır'' açıklamalarına yer verdi. Öte yandan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım ise sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

Genel seçimlerde yaşadığı hezimetin ardından parti içinde kendine yönelik tepkileri bastırabilmek için yerel seçimlerde ittifak yapılmayacağını ifade eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, bir zamanlar kardeşlerim dediği ve cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek istediği CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a da "Korkaklar" diyerek sert mesajlar yollamıştı.

Bugün ise İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş'ı "Haramzade" olarak isimlendiren İYİ Partili Yıldırım şu açıklamalara yer verdi:

Kısa günün kârı için, Türk Milletinin istiklaline ipotek konulmasına müsaade etmeyeceğiz. Şahsi menfaatlerini memleket menfaatinin üzerinde tutanlara saflarımızda asla yer vermeyeceğiz. Türk siyasetinin sıkışmıştık halini hep birlikte aşacağız ve Türk Milletinin hak ettiği tertemiz iktidarı yerelde de genelde de elbirliği ile inşa edeceğiz. Benden başka hiç kimse Ankara'ya hizmet edemez deyip, kendini vazgeçilmez gibi kamuoyuna sunmaya çalışanları, belediyelerin imkanlarını kullanarak Karun gibi zenginleşen haramzadeleri, kendilerini bey addederek beyefendiliğe yakışmayan hareketler yapanları milletimize havale ediyoruz.