İYİ Parti'den CHP'ye rest... ''İşte seçim, işte meydan!''

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Melih Aydın, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Enver Aysever'in Akşener'e yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Eski ortakları CHP'ye 'seçim' düellosu çağrısında bulunan İP'li Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'na da sert eleştirilerde bulundu. İP'li Aydın, ''İşinize, partinize, kendi sorunlarınıza odaklanın. Başka parti olan bizlere değil. İşte seçim, işte meydan!'' ifadelerini kullandı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Enver Aysever, seçimlere tek başlarına gireceklerini ve 81 ilde aday çıkaracaklarını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i sert sözlerle hedef aldı. Akşener'i 'kafayı tırlatmış, faşist ve kepaze' olarak niteleyen Aysever, "Bugün aldığım en iyi haber bu. Akşener ve şürekası yüzde 1-2 oy alamayacak ve tarihte kaybolup gidecek." ifadelerini kullandı.

Aysever'in bu ifadelerine sert tepki gösteren İP Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Melih Aydın, CHP'yi çok sert sözlerle hedef aldı.

"HADSİZLİĞİNİZİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİZ"

Sözlerine, "Parti rozetimiz göğsümüzde diye başka parti iç işine karışmak, konuşmak bize yakışmaz diyorduk ama artık yetti" diyerek başlayan Aydın, "Israrla kendi adaylığını dayatıp Türkiye'yi kaybettirmiş genel başkanınızı, hadsizliğinizi, trollerinizi çekmek zorunda değiliz." dedi.

"İŞTE SEÇİM, İŞTE MEYDAN!"

İP'in Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak da ismi geçen Aydın, "Bu kadar memnuniyetsizsiniz bakın kurtuldunuz bizden işte ne güzel. İşinize, partinize, kendi sorunlarınıza odaklanın. İşte seçim, işte meydan!" ifadelerini kullandı.