İstanbul'daki paslı mührü atacağız

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'in “Ekrem Bey İstanbul'a mühürlü” sözlerini eleştirerek, “Cumhur İttifakı İstanbul ve Ankara'da zilleti sallayıp devirecektir” dedi.

MHP Genel Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Türkiye'de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir' açıklamalarına tepki gösteren Bahçeli, "Bu soysuz iddia tümüyle bühtandır. Bu sefil iddia devletin bütünlüğüne saldırıdır ve suçtur. Etnik köken ayrımcılığı tarihimizde yok. Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da zilleti sallayıp devirecektir, Ankara'da zilleti savurup indirecektir. Biz o paslı mührü kazıyarak söküp atmayı da başaracağız" dedi.

ŞAİBELİ SOYTARILAR

Gündemdeki fon dolandırıcılığı ve TikTok'taki rezil görüntülere de tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Daha fazla faiz için milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bankacılar, şaibeli soytarılar gerçekten de milletimize haklı bir öfkeye neden olmakta. Tiktok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. Türkiye bu kirliliğe daha fazla maruz kalmamalıdır" ifadelerini kullandı.