''İstanbul, AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden yararlanamadı'' Bakan Işıkhan: Bu şehir 5 yılda çok çile çekti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 2024 yerel seçimlerini hatırlatarak ''İstanbul son 5 yılda maalesef AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden yararlanamadığı için çok çekti. İstanbul'da 5 yılına mal olan bir yol kazası yaşandı. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Bir siyaset düşünün ki verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi.'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İstanbul İl Başkanlığı tarafından sürdürülen "Yeniden İstanbul" kampanyası kapsamında, Mardin Dernekler Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi. Mardinlilerin yoğun nüfusuyla İstanbul'da toplumsal hayatın çok önemli bir parçası olduğunu anlatan Vedat Işıkhan, "Öz kimliğimizi kaybetmeden, kültür ve medeniyetimizi, İstanbul'un değerleriyle birleştirmeyi sürdürüyoruz. Sizler, İstanbul - Mardin arasında bir köprü vazifesi görüyorsunuz" dedi.

HİÇ BİR SÖZÜNÜ TUTMADI

2024 yerel seçimlerini hatırlatan Bakan Işıkhan "İstanbul son 5 yılda maalesef AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden yararlanamadığı için çok çekti. İstanbul'da 5 yılına mal olan bir yol kazası yaşandı. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Bir siyaset düşünün ki verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi. 'Her mahallede kreş', 'çocuklara ücretsiz süt' dağıtılacaktı hatırlayın. Bunların hepsi lafta ve havada kaldı. Milletimizin artık bu siyasetçileri iyi tanıdığını, nasıl bir siyasi zihniyete sahip olduklarını çok iyi bildiğini zannediyorum."