İnce yarışın başında yardımcılığa talip

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, gaf üstüne gaf yaptı. Yarışın başında yenilgi bayrağı çeken İnce, Akşener’in yardımcılığına talip olduğunu söyledi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin yapımına şiddetle karşı çıktığı 3. köprüyü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığını 4. köprüyü ise kendisinin yapacağını söyledi! İnce, Meral Akşener’in ikinci tura kalması halinde kendisini başkan yardımcısı yaparsa seçim kampanyasında destek için çalışacağını açıklayarak mağlubiyeti şimdiden kabul etti. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Trabzon ve Rize’de seçim gezisi ve mitinge katıldı. Trabzon’da konuşan İnce, Meral Akşener’in ikinci tura kalması halinde tutumunun ne olacağı ile ilgili soruya “Beni yardımcısı yaparsa olurum. Hiç öyle bir kompleksim yok benim. Otobüsün üstüne binerim, karış karış Türkiye’yi gezerim seçilmesi için” diyerek mağlubiyeti kabul etti.  

DÖRDÜNCÜ KÖPRÜ YAPACAK! 

Trabzon’un ardından Rize’ye geçen İnce burada da partisinin yapımı aşamasında savaş açtığı 3. Köprü ile ilgili şaşırttı. İnce, AK Parti’nin en önemli icraatlarından olan yol ve köprü yapımlarına dair “Köprü yapılır, 1. köprüyü Demirel yaptı, 2. köprüyü Özal yaptı, 3. köprüyü Erdoğan yaptı, 4. köprüyü de Muharrem İnce yapar” dedi. 

ERDOĞAN’IN SELAMINI GETİRDİM 

İnce, Erdoğan’ın hemşerilerine gönderdiği selamı da ileterek, “Bütün rakiplerime gittim başarılar diledim. Hiç kimseyi ayırmadan. Hatta hepimiz Müslümanız. Geçen akşam Sayın Erdoğan’la konuşurken, selam söyle hemşerilerime dedi. Üzerimde kalmasın, onu da ileteyim” dedi. 

Veterinerler özür bekliyor

 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin “Veterinerden TÜBİTAK Başkanı yapmayacağız” açıklamasına veterinerler tepki gösterdi, özür beklediklerini açıkladılar. Bilecik Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Kızılinler, “Muharrem İnce’nin yaptığı açıklama Türkiye’de 30 bin mensubu olan veteriner hekimler camiası olarak bizi rencide etmiştir. Çünkü bahsettiği TÜBİTAK hiçbir meslek grubunun tekelinde değildir” dedi.