İnce resmen sahaya indi!

30 yıl sonra ilk defa delege olmadığını söyleyen İnce: Davet ettiler, görüşlerimi anlatacağım. Bir tavsiyem olacak arkadaşlara onu söyleyeceğim.

24 Haziran seçimlerinden önce CHP genel başkanlığına aday olmayacağını söyleyen ancak daha sonra genel başkanlık hedefini açıklayan, muhaliflerin olağanüstü kurultay için imza topladığı sırada gelen sorulara “Onu bana değil delegelere sorun” diye cevap veren Muharrem İnce, bu kez resmen sahaya indi.

Bu kez tüzük kurultay talebinde bulunan delegelerle Ankara’da bir otelde bir araya gelen İnce,  toplumda, parti tabanında ve örgütünde bir değişim, umutların tazelenmesi talebi olduğunu belirterek delegelerin değişim için uğraştığını, kamuoyunun, sokağın sesini parti yöneticilerine duyurmak istediğini söyledi. 

TAVSiYEDE BULUNACAK! 

Muharrem İnce, sorular üzerine delegelere tavsiyesinin “Siz ev sahibisiniz, yakmayın, yıkmayın” olacağını ifade etti. “Tüzük kurultayı toplanacak mı?” sorusunu İnce, “Hayır, ben arkadaşların o işlerine karışmam. Arkadaşlara, partiyi kamuoyunda tartıştırmayın, yıkmayın, yakmayın, kiracı boşaltmıyorsa da kamuoyu önünde evin pencerelerini kırmayın tavsiyem olacak” şeklinde yanıtladı.