İmamoğlu'nun Rize mitingi hüsranı... Beklenen katılım olmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize'de miting düzenledi. 7'li koalisyonun ortaklarının da destek verdiği mitinge yeterli katılım olmazken, İmamoğlu'nun Rize mitingi hüsranla sonuçlandı. Miting alanının havadan çekilen görüntülerinde İmamoğlu'nun beklediği coşku ve kalabalık oluşmazken, alanın kalabalık görünmesi için vatandaşların ortada toplanması dikkatlerden kaçmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize mitingi, soğuk duş etkisi yaptı.

CHP Genel Başkanı ve 7'li koalisyonun ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığı vadettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçimlere 4 gün kala miting programlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Rize'de Halk Buluşması adı altında miting düzenleyen İmamoğlu, beklediği coşku ve kalabalığı bulamadı.

MEYDANLAR BOŞ KALDI

İmamoğlu'nun Rize Valiliği yanındaki alanda düzenlediği mitingi hüsranla sonuçlandı.

CHP'nin Rize mitinginde beklenen coşku ve kalabalık oluşmazken, kuşbakışı kaydedilen görüntülerde vatandaşların ortada toplandığı, arka tarafların ise boş kaldığı dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN ERDOĞAN FARK ATTI

3 Mayıs tarihinde Rize'de miting düzenleyen Başkan Erdoğan, coikuyla karşılanmıştı.

Konuşması sırasında bugüne kadar kentte böyle bir kalabalığı görmediğini vurgulayan Başkan Erdoğan, "Aldığım resmi rakamlara göre, Rize, 80 bin kişiyle burada. Rize 'gümbür gümbür sandığa gidiyoruz' diyor." ifadelerini kullanmıştı.