İmamoğlu'nun Paris tatiline AK Parti'den sert tepki... ''İstanbuluların hangi sorununu çözüyor?''

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Paris'te haftalık 249 bin euro ücretle ''İstanbul Evi'' organizasyonu düzenlemesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kabaktepe, ''İstanbul'un kaynakları ile bu mekanda düzenlenen eğlenceler şehrin ve İstanbullular'ın hangi sorununu çözmektedir?'' ifadelerine yer verdi.

aksam.com.tr

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris'te "Palais Galliera' isimli sarayı bir haftalığına 249 bin euroya kiralayarak İstanbul House organizasyonu düzenledi.

Açılış törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul'un 17 ilçe belediye başkanı katıldı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kabaktepe, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbullular adına soruyorum:

Paris'te 'Palais Galliera' isimli sarayda yer alan 'İstanbul House', iddia edildiği gibi; İBB tarafından haftalık 249.000 Euro'dan mı kiralanmıştır?

İstanbul'un kaynakları ile bu mekanda düzenlenen eğlenceler şehrin ve İstanbullular'ın hangi sorununu çözmektedir?

Adı geçen mekan; kültürü, sanatı ve tarihi zenginlikleri ile İstanbul'umuzu tanıtmak için mi yoksa bir grup CHPli'nin İBB imkanları ile Paris'te gezip-tozup tatil yapabilmeleri için mi kiralanmıştır?"