İmamoğlu'ndan altılı masaya çağrı! ''En çalışkan ben olacağım''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Otobüs Terminalinin açılışı için geldiği Ardahan'da cumhurbaşkanlığı adaylığı için altılı masaya çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, ''Altılı masaya, o masanın liderliğini yapan Genel Başkanımıza buradan söylüyorum. En çalışkan, 7/24 bu sürecin bu değişimin gerçekleşmesi için en çalışkan neferi ben olacağım'' dedi.

CHP'de altılı masa karmaşası devam ediyor. İlk olarak Tanju Özcan'ın beni aday yapın çağrısının ardından şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'adaylık' çağrısında bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Altılı masaya ve genel başkanımıza buradan söylüyorum. Bu değişimin gerçekleşmesi için bu sürecin en çalışkan, en başarılı neferi ben olacağım" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA ADAYLIK MESAJI

Çevre yolu üzerinde yaptırılan otobüs terminalinin açılışında konuşan İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısında bulundu. İmamoğlu, "6'lı masanın, onun içinde bulunan değerli siyasi partilere ve aynı demokrasi anlayış içerisinde olan diğer ve kuruluşlara siyasi partilere büyük görev düşüyor. Ben iddiayla söylüyorum. Altılı masaya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum. En çalışkan, 7/24 bu sürecin bu değişimin gerçekleşmesi için bu sürecin en çalışkan neferi ben olacağım. Çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.