İmamoğlu inkar edemedi... ''Kaftancıoğlu ile kavga ettiniz mi?'' sorusuna kaçamak cevap

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, İl Divan Kurulu Toplantısı'nda CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'şizofren' dediği iddia edildi. Söz konusu hakaret içerikli sözler sonrasında İmamoğlu'na ''Canan Kaftancıoğlu ile kavga ettiniz mi?'' sorusu soruldu. İmamoğlu, iddiaları reddemeyerek, ''Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar.'' ifadelerini kullandı.

SABAH

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "şizofren" dediği iddia edildi.

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu, bu sözleri duyar duymaz CHP İstanbul İl Binası'na gitti.

Canan Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu gelmeden binayı terk etmesi üzerine, herhangi bir olay yaşanmadı.

Söz konusu iddiaların ilk defa sorulması üzerine İmamoğlu'nun verdiği cevap, iddiaları daha da güçlendirdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'şizofren' dediği iddia edildi. İmamoğlu'na bu iddia ilk kez soruldu. İmamoğlu, iddiaları net bir şekilde yalanlayamazken, kullandığı ifadeler dikkat çekti.

İMAMOĞLU'NDAN KAÇAMAK CEVAP

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'na, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arasında bir gerginlik olduğu, bazı hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialar soruldu.

İmamoğlu, "Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar." şeklinde kaçamak cevap verdi. İmamoğlu, bu açıklama ile basında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayamadı. İmamoğlu'nun 'Diye düşünüyorum.' vurgusu dikkat çekti.

"ŞİZOFREN" DEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, İl Divan Kurulu Toplantısı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, 'Şizofren, aptal ve müteahhit kafalı' dediği iddia edildi. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür ve Milliyet Yazarı Zafer Şahin'in gündeme taşıdığı iddialar günlerce konuşuldu. İmamoğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu'ndan hesap sormak için İl Binası'na gittiği, Kaftancıoğlu'nun haber aldığı ve binadan hızla uzaklaştığı da belirtilmişti. İmamoğlu'nun, 'Şizofren' kelimesine oldukça sinirli olduğu vurgulanmıştı.