İçişleri Bakanı Soylu: PKK ve HDP'nin maskesini düşürdünüz... Cumhurbaşkanımız yakında yanınızda

İçişleri Bakanı Soylu, 493 gündür evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti, “En onurlu mücadeleyi veriyorsunuz, asla yalnız değilsiniz” dedi.

Diyarbakır’da 185 ailenin HDP il binası önündeki oturma eyleminin 493’üncü gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu destek ziyaretinde bulundu. “Sizi duymayanlara, vicdanlarını size kapatanlara, Ankara’da Meclis’te afilli afilli cümleler edip de buradaki anneleri hissetmeyenlere buradan tekrar sesleniyorum” diyen Soylu konuşmasında şunları kaydetti:

DEVLET YANINIZDA

“493 gündür burada, her biri bir izzet ve insanlık mücadelesi veriyorsunuz. İnsanlık tarihinin en onurlu mücadelesini ortaya koyuyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim; yakın zamanda sizlerle birlikte olacak. 243 aile 2020’de evladıyla kucaklaştı. Bunun her birinde sizin emeğiniz var. Burada kim size hakaret ediyorsa, hakkından gelmeyen namerttir. Terör örgütünü bitiriyoruz. Sizler bu istismar maskelerini düşürdünüz. Biz büyük bir milletiz. Bu milleti ayırmaya kimsenin gücü yetmez. Sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz.”