Hulki Cevizoğlu'ndan 128 milyar dolar sözünün kaynağına yönelik çarpıcı açıklama

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP'nin 128 milyar dolar propagandasının ardında yatan kaynağı açıkladı. CNN Türk'te Gece Görüşü programına konuk olan Cevizoğlu, ''128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Türkiye'deki muhalif bir gazetenin ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP'nin önüne geliyor.'' ifadelerini kullandı.

CNN Türk'te çarpıcı açıklamalarda bulunan Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, CHP'nin Merkez Bankası'ndaki 128 milyar doların akıbetine ilişkin yürüttüğü propagandanın, yurt dışı kaynaklı bir iş adamı tarafından ortaya atıldığını dile getirdi.

"ESKİDEN TÜRKİYE'DE BANKALARI OLAN BİRİSİ"

128 milyar dolar sözünün yurt dışında olan bir iş adamı tarafından CHP'ye servis edildiğini belirten Cevizoğlu, şu sözleri kaydetti:

"Bu 128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Eskiden Türkiye'de bankaları olan birisi. AK Parti'ye daha önce yaklaşmak istedi ama beklediği sonucu alamadı. Türkiye'deki muhalif bir gazetenin ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP'nin önüne geliyor."

KANAL İSTANBUL GÖRÜŞÜYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Cevizoğlu, daha önce katıldığı bir canlı yayında Kanal İstanbul projesini desteklediğini dile getirmiş ve "Kızanlar olacaktır fakat ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm." sözleriyle muhalefetten tepki çekmişti.

Yayında muhalif partilere de seslenen Cevizoğlu, "Arkalarına Atatürkçüleri alarak muhalefet yapma döneminin sona ermesi gerekiyor." demişti.