'Hedefe kırarak değil birleşerek ulaşacağız'

Erken seçim iddialarına “2023'te Cumhur İttifakı ile zafer kazanacağız” diyerek son noktayı koyan Başkan Erdoğan teşkilatları uyardı: “Hedefimize dağıtarak değil, birleştirerek ulaşmalıyız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı’na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlandı. Muhalefetin erken seçim taleplerine son noktayı koyan Cuhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: “AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla, güçlü bir vizyonla, güçlü bir çalışmayla hazırlanmayı planlıyoruz.”

SEÇİMLER 2023’TE OLACAK

“Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah hem Cumhurbaşkanlığı’nda hem Meclis’te zaferle çıkacağız. Ülkemizin bugüne kadarki kazanımlarını koruma yanında kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur. İlk günden bugüne kadar teşkilatlarımızda görev almış ve istikametini bozmamış herkesin partimiz çatısı altında bir araya gelmesini sağlamalıyız. Dağıtarak, kırarak, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. İçimizdeki arkadaşlarımızın gönüllerini kazanamazsak milletimizin gönlüne giremeyiz. Üye sayımızın 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın taşıyıcısı, anlatıcısı, savunucu haline getirmemiz de önemlidir.” 

KİMİN MİLİTANISINIZ? 

CHP yöneticilerinden birinin “başçavuşundan uzman çavuşuna” kadar diye başlayan bir cümleyle kahraman ordumuzun mensuplarına saldırdığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önce değerli komutanlarını hedef almışlardı, şimdi astsubayları ve uzman çavuşları da menzile aldıklarına göre muvazeneyi iyice kaybettiler. Neymiş? Bunların hepsi de AK Parti militanı olmuş. Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız? Bölücü örgütün siyasi uzantıları ile kol kola yürüyenler, Ankara’dan İstanbul’a kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız?”

HER BAŞARIYA GÖLGELER!

“Her mikrofon uzatıldığında Türkiye’yi yurt dışına şikayet edenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Ülkemizin her başarısına gölge düşürmek için terör örgütlerinin ve onları arkalayanların bile aklına gelmeyecek yalanları sıralayanlar, siz kimin ve neyin militanısınız?

CHP CENAHI 3 MAYMUNU OYNUYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’deki taciz, tecavüz, hırsızlık ve ahlaksızlık furyasına dikkati çekerek şöyle konuştu: “Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen CHP cenahı hala üç maymunu oynamayı sürdürüyor. CHP Genel Başkanı ve yönetiminin “görmedim, duymadım, konuşmadım” taktiğiyle unutturmaya çalışıyor. CHP’ye oy vermeyen öğretmeni öğretmen, polisi polis, hakimi hakim, rektörü rektör, bürokratı bürokrat saymıyorlar. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. Hatta bu zihniyet işini, ülkemizin güzide bir sanatçısının televizyon programına misafir olarak katılanları linç etmeye kadar vardırdı.” 

Kitap, 18 Afrika ülkesinin 38 ulusal dilinde 1500’ün üzerinde atasözünü barındırıyor.

‘AFRİKA SEYAHATLERİM HATIRATA DÖNÜŞECEK’ 

“Otuz Sekiz Dilde Afrika Atasözleri Seçkisi 1” kitabının tanıtım programı Emine Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Erdoğan konuşmasında Afrika’ya gerçekleştirdiği seyahatleri bir hatırata dönüştürme denemesi yaptığını belirterek, “Belki önümüzdeki aylarda yayımlanır” dedi.