HDP'li Buldan'dan Demirtaş'a özgürlük vaadi... ''Bütün arkadaşlarım cezaevlerinden çıkacak''

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için gün sayarken CHP'nin ittifak ortağı ve terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor. Terörden tutuklu HDP'li Demirtaş için özgürlük vaadini tekrarlayan HDP'li Pervin Buldan, Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. HDP'li Buldan, ''14 Mayıs'ta Selahattin de, Figen de, Gülten de, Sebahat de, Ayla da bütün arkadaşlarım o cezaevlerinden çıkacaklar. Halkımızın gücüyle çıkacaklar. Seçimlerde elde edeceğimiz başarıyla çıkacaklar.'' dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'ne sayılı gün kala, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaorğlu'nu destekleme kararı alan HDP, seçimlerin ardından cezaevlerinde tutuklu bulunan terör örgütü PKK sempatizanlarının serbest bırakılacağını açıkladı.

HDP'Lİ BULDAN'DAN DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK VAADİ

İzmit'te düzenlenen mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Başkan Erdoğan'ı hedef alarak terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için özgürlük vaadinde bulundu.

Konuşmasında Başkan Erdoğan'ı hedef alarak skandal açıklamalarda bulunan HDP'li Buldan, şu ifadeleri kullandı:

"14 Mayıs'ta sen sandıktan çıkmayacaksın ama Selahattin de, Figen de, Gülten de, Sebahat de, Ayla da bütün arkadaşlarım o cezaevlerinden çıkacaklar. Halkımızın gücüyle çıkacaklar. Seçimlerde elde edeceğimiz başarıyla çıkacaklar. Sana inat çıkacaklar, sen sandıkta kalacaksın."