Hamza Dağ'dan CHP'li Yılmaz'a: PKK'nın sözcüsü gibi konuşuyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, CHP'li Öztürk Yılmaz'ın ''Münbiç Afrin kadar kolay olmaz'' açıklamasına, ''Türkiye'nin bir milletvekili değil PYD'nin, PKK'nın sözcüsü gibi konuşuyor.'' sözleriyle tepki gösterdi.

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Balçova 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kısa sürede başarıya ulaştığı Zeytin Dalı Harekatı'na değinen Hamza Dağ, oeprasyona karşı çıkanların şimdi de Münbiç'e operasyon yapılmasına karşı çıkan söylemlerde bulunduklarını ifade etti.

Sanki PKK'nın sözcüsü!

Zeytin Dalı Harekatı'na en başından beri karşı çıkan, ÖSO hakkında asılsız iddialarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın "Membiç, Afrin kadar kolay olmaz" şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Dağ, "Zannedersiniz Türkiye'nin bir milletvekili değil PYD'nin, PKK'nın sözcüsü gibi konuşuyor. Birileri Afrin'de işgalden bahsediyor." ifadesini kullandı.

"Biz tarih boyunca gittiğimiz yerleri ihya ederiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Biz tarih boyunca gittiğimiz yerleri ihya ederiz. Suriye'de insanların en rahat şekilde yaşadığı, eğitimlerini aldığı yer Fırat Kalkanı ile teröristlerden temizlen Cerablus, El Bab bölgesi. Bunu dünya kabul ediyor. El Bab'da 100 yeni okul açtık. 30 bin öğrenci o okullarda eğitim görüyor. Hem Arapça ile hem de Türkçe ile eğitim görüyor. İşte millilik bu. Yeni bir organize sanayi bölgesi kuruluyor, üzerinde Türkçe El Bab Organize Sanayi Bölgesi yazıyor." şeklinde konuştu.

(Dirilişpostası)