FETÖ'nün kozmik valisi her yerde aranıyor

FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in ‘Devletin kılcal damarlarına sızın’ talimatı verdiği kripto elemanları birer birer deşifre oluyor.

Adil Öksüz’ü yakalayacak ekibin başında yer alan Sakarya KOM Müdürü Ercan Özoğluöz’ün ‘mahrem imam’ çıkmasının ardından kripto olduğu tespit edilen Şırnak Vali Yardımcısı Adem Ergül hakkında da İçişleri Bakanlığı’nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 8 Ağustos sabahı görevden uzaklaştırıldığı tebliğ edilmiş ve açığa alınmıştı.  

ADRESTE BULUNAMADI 

Önceki gün Ergül hakkında Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Bu gelişmenin ardından Şırnak Terörle Mücadele ekipleri Ergül’ü aradı. Ancak bakılan adreslerde bulunamadı. Polis tarafından Türkiye’nin dört bir yanında aranan Ergül’ün yakalanması an meselesi. 

Sahte kimlikle ByLock yükledi

Ergül ile ilgili yapılan araştırmada çarpıcı sonuçlar da elde edildi. Ergül’ün sahte IP ile FETÖ’nün haberleşme programı ByLock kullandığı iddia edildi. Sahte hat, ölü ya da akıl hastası kişilerin adları kullanılarak sahte kimlikle alınabiliyor.