FETÖ DEAŞ’tan daha tehlikeli 

KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ABD’de Müslüman topluma hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Chicago’da Amerikalı Müslüman toplumlarını bir araya getiren MAS-ICNA Kongresi’ne onur konuğu olarak katıldı. Burada konuşan Bayraktar, FETÖ’nün darbe girişimini anlattı.

HER ŞEKLE GİRİYORLAR 

Türkiye’de yaşananların ibret verici bir örnek olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Bu ülkedeki Müslüman toplum da tehdit altında. Bir şeyi vurgulamama izin verin: FETÖ DEAŞ’tan daha tehlikeli. Umutsuz, eğitimsiz kişileri militan haline getirmek daha kolaydır çünkü kaybedecek bir şeyleri yoktur ve birileri cennet vaadiyle gelince buna kanabilirler. Ancak FETÖ, iyi eğitimli doktor, mühendis, general, bilim adamı ve benzeri kişilerin kalp ve kafalarını ele geçiriyor. Ve bu üyeler takiye yapıyorlar her türlü şekle giriyorlar” diye konuştu. 

Muhammed Ali teşekkürü

Boston İslam Camiası Kültür Merkezi’nin İmamı Suhaib Webb, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem Muhammed Ali’nin cenazesine katılan tek lider olması hem de MAS-ICNA konferansına kendisini temsilen kızını göndermesi dolayısıyla teşekkür etti.