Erdoğan'ı susturamazsınız

Başkan Erdoğan, Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, “İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.

Başkan Erdoğan, büyükelçiler ve dini azınlık temsilcilerinin katıldığı iftar programında önemli mesajlar verdi. Bartholomeos da programa katıldı.

Başkan Erdoğan, Büyükelçiler ile İftar programında konuştu.

GAZZE: Ramazan'ı maalesef Gazze başta olmak üzere yakın çevremizde yaşanan hadiseler nedeniyle bu sene buruk karşıladık.

ÇOCUK MEZARLIĞI: Gazze dünyanın en büyük çocuk ve kadın mezarlığına dönüşmüştür. Şimdiye kadar gizli açık her yolu denediler, Tayyip Erdoğan'ın hakkı ve hakikati haykırmasına asla engel olamadılar. Bugün de zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. Soykırımı saklamak yerine açlıktan ölen bebeklerin hesaplarını versin.

GERİ ADIM ATMAYIZ: İsrail yönetimi katil, zalim, hırsız, faşist olduğu gerçeğini asla gizleyemez. Türkiye bundan sonra da Filistinli kardeşlerine sahip çıkacak, zalimlere karış geri adım atmayacaktır.

Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin Güney sınırlarının ötesinde bir teröristan kurulmasına hiçbir şart altında müsaade etmeyeceğini bir kez daha vurguladı ve Kafkasya'dan Balkanlar'a Avrupa Birliği sürecinden Afrika'ya kadar birçok konuda değerlendirmeler yaptı, "ABD ile son stratejik mekanizma toplantımızda işbirliğimizi geliştirmeyi kararlaştırdık" dedi.

Erdoğan, iftar programında dini azınlık temsilcileriyle tek tek sohbet etti.