Erdoğan'dan karakutu açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17. muhtarlarla buluşmasında Rusya'nın karakutu açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu:


"Rusya karakutu dedi. Sonra karakutunun tahribattan dolayı içindeki bilgilerin okunanamadığı söylendi. Biz kendimizden eminiz. Bu tür zorlama propaganda şovları bundan medet umanları  zor durumda bırakmaktan başka bir şey değildir."

Rusya, belki karakutuyu deşifre edemedi ama bu olay ülkemizdeki pek çok olayı deşifre etti. Balkan Harbi sırasında, Edirne'ye Enver gireceğine Bulgar girsin zihniyetinin temsilcileri bugün ne diyor biliyor musunuz: Erdoğan haklı çıkacağına Putin haklı çıksın düşüncesiyle ortaya döküldüler.


BU KARANLIK ADAMIN ARKASINDA DURAN...

Kendi ülkesinin karşısında İran varsa İran, Rusya varsa Rusya'nın yanında olan bu isme ana muhalefet partisi genel başkanı da sahip çıkıyor. Milletimi yedirmem diyor. Yedirmem dediği milletvekili dün, "İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse İran'ın safında yer alırım" diyen bir hain. Aynı kişi Gezi olaylarında en başta yer alıyordu. Bugün de kendi ülkesinin teröristlere sarin gazı sattığı iftirasını dile getirerek ihanetini katmerleyen bir karanlık adam. Bu karanlık adamı milletvekili yapan, şimdi de arkasında duran bir genel başkan, bana göre aynı yolun yolcusudur"