Erdoğan, Fazıl Say konserinde

Başkan Erdoğan, Fazıl Say’ın davetiyle “Truva Sonatı” konserine eşi Emine Erdoğan ve ABD’li senatör Graham’la beraber katıldı. Erdoğan, konser sonunda ayakta alkışladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say’ın davetiyle “Truva Sonatı” konserine eşi Emine Erdoğan ile beraber katıldı. Say, Erdoğan’a katılımı nedeniyle teşekkür etti. Dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say’ın dün akşam Ankara’da gerçekleşen “Truva Sonatı” konserine sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti. Konserde ABD’li konuk Senatör Lindsey Graham sürprizi de yaşandı. Konsere Erdoğan’ın davetiyle Graham’ın da katıldığı öğrenildi. 

Başkan Erdoğan, Emine Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu, Senatör Graham ve Fuat Oktay birlikte izledi. 

ERDOĞAN DAVET ETTİ 

Erdoğan’ın konser başlamadan bir iki dakika önce salona geldiği öğrenildi. Ön sıralardaki bakanlarla ve protokolle tek tek tokalaşan Erdoğan’ın sohbet sonrası yerine oturduğu görüldü. Fazıl Say, “Hayatımın istisnai gecelerinden birini yaşadığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da Fazıl Say'ı ayakta alkışladı. Başkan Erdoğan sahneye çıkarak Say'ı tebrik etti. Erdoğan, "Ankara'yı Külliye'deki operada yapalım. Diğerini de İstanbul'da Harbiye'de.  Arkadaşlar Aşık Veysel'in "Benim yarim kara topraktır" plağını bulmuşlar. Ben de Fazıl'a takdim ediyorum" dedi.