Devlet Bahçeli: CHP işgalden kurtarılmalı. Bu olmazsa yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır

MHP Genel Başkanı Bahçeli Nevşehir Mitingi'nde konuştu. CHP'ye sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, ''CHP işgalden kurtarılmalı. Bu olmazsa yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır.'' dedi.

1

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Nevşehir'de halka hitap etti. CHP'ye sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, "CHP işgalden kurtularak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhu şad edilmelidir. Bu olmazsa yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

İşleri güçleri fitne fesat. Yatıyorlar kalkıyorlar iftira atıp yalan söylüyorlar. Çünkü mesubiyet bunalımına düşmüşler, kimlik krizine girmişler. Çünkü kök sorunu yaşıyorlar. Zillette buluşmuşlar, Türkiye üzerinde bölünme senaryoları yazanların esirleri olmuşlardır.

CHP Genel Başkanı PKK/PYD/YPG'yi masum gösterecek kadar şirazesinden çıkmıştır. Atatürk'ün partisi terör örgütlerinin sığınağı ve saldırı üssü haline gelmiştir. PKK'nın oylarına talip olduklarını söyleyecek kadar çirkefe bulanmışlardır. CHP'ye oyunu ve gönlünü veren her kardeşim bu çürümeye bir son vermeli, bu ayarsız gidişata bir dur demelidir. CHP işgalden kurtularak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhu şad edilmelidir. Bu olmazsa yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır.