Deniz Zeyrek-Özgür Özel tartışmasının perde arkası... İmamoğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Deniz Zeyrek'le tartıştı. Tartışmanın ardından ortaya çıkan detaylarda, Ekrem İmamoğlu'na en yakın isimlerden biri olan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı'nın Deniz Zeyrek'in ağabeyi Ediz Zeyrek olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında yine gazetecilerle tartıştı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Deniz Zeyrek ile tartışan Özel'in gerginliği kameralara yansıdı.

"O ZAMAN BEN CHP GENEL BAŞKANI OLAYIM"

Zeyrek'in muhalefetin çözüm bulmak yerine şikayet ettiğini ima etmesi üzerine Özgür Özel sinirlendi.

Özgür Özel'in cevapları karşısında tepki gösteren Zeyrek, "O zaman ben CHP Genel Başkanı olayım." dedi. Bunun üzerine ortam bir anda alevlendi.

Özel ise Zeyrek'e "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak." yanıtını verdi.

"SİYASET ŞİKAYET ETMEZ, ÇÖZÜM BULUR"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Muhalefete saldırmanın konforu" sözlerine tepki gösteren Zeyrek, şu ifadeleri kullandı:

"Ben şikayet edebilirim vatandaş olarak ama vatandaş siyasetten çözüm bekliyor. Siyaset şikayet etmez, çözüm bulur."

Özgür Özel yine gazetecilerle tartıştı... Canlı yayında birbirlerine girdiler

TARTIŞMANIN SEBEBİ ÖZEL-İMAMOĞLU REKABETİ

Yaşanan bu tartışmaların ardından CHP kulisleri hareketlenirken ikili arasında yaşanan kavganın nedeninin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mevcut başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu gösterildi.

Deniz Zeyrek'in ağabeyi olan şu anki Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Ediz Zeyrek, görevinin dışında İmamoğlu'na da en yakın isimler arasında yer alıyor.

Yaşanan tartışmanın da CHP içindeki liderlik kavgasında, İmamoğlu'nun Özel'e karşı seçimler sonrası parti içindeki hâkimiyetini pekiştirmesi adına itibar suikastı olarak nitelendiriliyor.