Cumhurbaşkanlığı’ndan şanlı direnişin kitabı 

Cumhurbaşkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve milletin gösterdiği şanlı direnişi anlatan “10 Soruda 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Fetullahçı Terör Örgütü” isimli kitabı İngilizce ve Türkçe olarak yayımladı.

1

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığınca İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan “10 Soruda 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Fetullahçı Terör Örgütü” isimli kitapta, darbe girişiminde yaşanan gelişmeler ve terör örgütü FETÖ’nün gerçek yüzü anlatıldı. Kitapta “FETÖ mensupları, Gülen’i mehdi olarak kabul etmekte ve talimatlarını eksiksiz yerine getirmekle yükümlü olduklarına inanmaktadır. Olduğundan farklı görünmek anlamına gelen takiye kavramı, FETÖ’nün gizlenmek için kullandığı temel stratejilerden biridir” ifadelerine yer verildi.

FETÖ İFŞA EDiLDi

FETÖ’cü teröristlerin saldırılarında 35 askeri uçak, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3 askeri gemi, 3 bin 992 silah, 37 askeri helikopter kullandıkları belirtilen kitapta, 10 binden fazla FETÖ mensubu asker ve sivilin darbe girişiminde rol oynadığı kaydedildi. 

Benin’deki 3 FETÖ okulu kapanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştiren Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Talon ile ikili görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Talon, FETÖ’nün ülkelerinde 3 tane okulu olduğunu ve bunları hemen kapatıp kamulaştıracağını söyledi, ‘Dostumuza düşman olana biz dost olmayız’ dedi” ifadelerini kullandı.