Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet Camii'nde halka hitap etti.

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Cuma namazı çıkışı vatandaşlara seslendi. Erdoğan, FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen için "seviyesiz, utanmaz ve saygısız bir tip" dedi. 

>>> HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ONLAR PASLI YÜREKLERİYLE SİZLER İMANLI KALPLERİNİZE

Sizler o andan itibaren meydanlara yürüdünüz. Size karşı uçakları havalandırdılar. Tankları yürüttüler. Helikopterleri uçurdular fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları, bu teknolojik gücü durdurdunuz. Onlar paslı yüreklerle yürüdüler ama sizler o imanlı yüreğinizle onların karşısında durdunuz ve onları geri püskürttünüz. Rabbim sizlerden razı olsun. Bu yürüyüşünüz inşallah sizlere son duyuruyu yapacağınız ana kadar devam etmeli. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. 

MİLLETE HAKARET EDECEK KADAR SEVİYESİZ BİR TİP

Biz sadece rükuda eğiliriz Allah'ın huzurunda. Kula kullak yok, kula kul olanlar Pensilvanya'da. Ve hala utanmadan, sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, utanmaz, seviyesiz tiplere benim milletim dik duruşuyla cevabını verdi. Bu dayanışmamız, duruşumuz devam edecek. Diyorum ki, safları sık tutun. Ve Allah'ın izniyle er veya geç milletimi parçalamayacaklar. Ve zafer şüphesiz ki inananlarındır, hiç şüpheniz olmasın. Ülkemin 81 vilayetinde bu yürüyüşü devam ettiren vatandaşlarıma şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu millet yüce bir millet. Bu millet güçlü bir millet, bunu burada da gösterdi. Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz ve değerli kardeşlerimiz sadece Hakk'ın huzurunda eğiliyoruz. Allah yâr yardımcımız olsun kalın sağlıcakla.