Cumhurbaşkanı Erdoğan: Holiganlar sandıkta 8’inci kez yenilecek 

Erdoğan, futboldaki gibi siyasette de holiganların olduğunu belirterek, “Fikirlerinin gücüne güvenemeyenler iftiraya, hatta şiddete başvurmaktan çekinmediler'' dedi. 

1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, futbolda olduğu gibi siyasette de hala holigan siyasetiyle netice almaya çalışanların olduğunu söyledi. Bu kesimin fikirlerinin gücüne güvenmediği için yalan ve iftiraya başvurduğunu ifade eden Erdoğan, “Hatta şiddete başvurmaktan çekinmediler" diye konuştu. 

GENÇLERE TAHAMMÜLLERİ YOK 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin her seçim döneminde oy almak için kollarına girdikleri gençlere, seçilme hakkı verilmesine dahi tahammülü olmadığını söyledi. Şimdi gençlerin 18 yaşında parlamentoya girmesinin önünü açtıklarını ifade eden Erdoğan, 19, 20, 21, 22, 23 ve 24 yaşındaki gençlerin parlamentoya girebilmesinin genç, dinamik, ilim, irfan sahibi bir gençliğin parlamentoda yer alacağı anlamına geldiğini ifade etti. 

BUNLARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ 

Milletten korkan, gençlerden çekinen bir anlayışın Türkiye’nin geleceğini inşa edemeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Aslında bunların siyasette jübile zamanı çoktan gelmiş ama hala direniyorlar. Onun için de çıktıkları tüm maçlarda yeniliyorlar. Daha önce yedi defa yenilmişlerdi. İnşallah 16 Nisan'da sekizinci defa yenilecekler. İnşallah bu defa mesajı alırlar" dedi. 

Nikah sahidi oldu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın kızı Hümeyra Usta ve Ömer Faruk Kirali güzel bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı 

Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 
Kadir Topbaş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci yaptı. Nikah töreni çok sayıda davetlinin yoğun katılımına sahne oldu. 

Millet darbecileri tasfiye etti 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sporun içine şiddet ve saldırganlık girince centilmenlik ruhu nasıl kayboluyorsa, siyasetin içine yalan, iftira ve çarpıtma girince aynı sonuç ortaya çıkar. Siyasetin kalitesi yükseldikçe iktidarı sandık yoluyla değil de şikeyle, hileyle, darbeyle, tehditle, yıkıcı siyasetle elde edebileceğini sananlar bizim milletimiz tarafından tasfiye edilmiştir. 

Siyaset ile futbolun benzerliği

"Spor gibi siyasetin de özü rekabettir. Bu yarışın ilk aşaması sandıktan galip çıkmak için ikinci aşaması da millete hizmet götürmek içindir. Siyaset de takım oyunudur."