CHP'ye 'ahlaksız operasyon' suçlaması

İstifa furyasını durduramayan İYİ Parti, bu kez isim vermeden CHP'yi hedef aldı: “Ahlaki değerlerden vazgeçen birtakım odaklar, partimize kapsamlı bir operasyon gerçekleştiriyor.”

İYİ Parti, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partilerine yönelik siyasi operasyon yapıldığını ifade etti. İsim verilmeden CHP'nin suçlandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kazanma hırsıyla ve kutuplaşmayı derinleştirerek, tüm ahlaki değerlerden vazgeçtiklerine inandığımız birtakım odaklar, Türkiye'nin gözleri önünde ve fütursuzca İYİ Partili meclis üyelerini birtakım vaatlerle yolundan saptırmanın çabası içindeler. Bu açık manipülasyon ve siyasi operasyonlarda, partimizden ayrılan birtakım kişilerin de ilçe başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi bizzat arayarak partimize bilinçli şekilde zarar vermeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. Yine İYİ Parti'mizin desteğiyle büyükşehir belediye başkanı seçilen bir başkan ise o ildeki İYİ Partili belediye başkanlarımızla makamında poz vererek dava arkadaşlarımıza etik dışı bir mesaj verme çabasındadır."

SEÇİMDE İTTİFAK YOK

"Başka bazı illerde de kesin aday gösterilmeleri karşılığında belediye başkanlarımıza transfer teklifleri yapılmakta, rozet takılmaktadır. Bu partimize yapılan kapsamlı bir operasyondur. Genel Başkanı'mız Meral Akşener'in dediği gibi bizim tek müttefikimiz milletimizdir. Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz."