CHP'nin kanalı Halk TV'de skandal... Canlı yayında terör propagandası yaptı

CHP'nin yayın organı Halk TV'nin canlı yayınında açıkça terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Canlı yayına bağlanarak Doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendiren ve Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli şahıs, Türk askerini ve Türkiye Cumhuriyetini hedef alarak, ''AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı'' iftirasında bulundu.

CHP'nin yayın organı Halk TV bir skandala daha imza attı.

Türkiye'nin hedef alındığı, terör örgütü PKK propagandasının yapıldığı Halk TV canlı yayınına bağlanan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli kişi, "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı" iftirasında bulundu.

Halk TV'de Türkiye'yi hedef alan sözlere yer verilmesi tepkilere neden olurken, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını açıkladı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE AK PARTİ HEDEF ALINDI

Skandal yayınlarla gündeme gelen Halk TV yine Türkiye'yi hedef alan sözlere ev sahipliği yaptı. Halk TV canlı yayınına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli kişi açık açık terör örgütü PKK propagandası yaptı. Türk askerini hedef alan Kurt, PKK'nın bölgede gerçekleştirdiği Hendek terörünü kast ederek "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı" iftirasında bulundu.

Holloway Londra Üniversitesi Öğretim Üyesi olduğu belirtilen ve Doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendirmesi için yayına bağlanan Mehmet Mashug Kurt isimli kişi açıkça terör örgütü PKK propagandası yaptı.

PKK terör örgütünün bölgede gerçekleştirdiği Hendek eylemleri nedeniyle 249 asker, polis ve güvenlik korucusu şehit edildi.

Terör örgütü PKK'nın eylemlerini hatırlatan Kurt, açıkça teröristleri savundu.

Kurt, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerindeki yıkımı ve kaosu hükümete mal etmeye çalışarak "AK Parti 2016'da Kürt mahallelerini, kasabalarını, şehirlerini ve evlerini yıktı." iftirasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU HDP'NİN KPAISINA GİDİYOR

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Terör örgütü PKK elebaşlarının sık sık övdüğü ve Cumhur İttifakı'na karşı desteklediklerini belirttikleri Kılıçdaroğlu'nun HDP tarafından çağırılması sonrasında bir ziyaret gerçekleştirilecek.

Seçimleri kazanabilmek için PKK'nın meclis şubesi HDP ile masaya oturmayı zorunluluk olarak gören Kılıçdaroğlu, seçimlerde kendisine tam destek isteyecek.