CHP'li vekilden canlı yayında terör skandalı... Teröristbaşına 'sayın' diye hitap etti

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan için skandal ifadeler kullandı. CHP'li Adıgüzel, teöristbaşına ''sayın'' diye hitap etti.

CHP'li vekil Mustafa Adıgüzel, özel bir kanalda katıldığı canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan için "sayın" ifadesini kullandı.

TERÖR TUTUKLUSU DEMİRTAŞ'A SELAM GÖNDERMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçildiği kurultayda terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'a "Silivri'de Bakırköy'de hepimizin yerine yatan Can Atalay'a, Tolga Şardan'a, Osman Kavala'ya, Selçuk Mızraklı'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun." sözleri ile selam göndermişti.

ŞEHİT CENAZESİNDE TERÖR TEPKİSİ

Özgür Özel, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in cenaze töreninde şehidin yakınları tarafından tepki ile karşılandı. Şehit yakını Özel'e "Selahattin Demirtaş'a selam söyleyenlere de ben söylüyorum; Demirtaş'ı da asılırken göreceğiz inşallah" sözleri ile karşılık verdi.

CHP'nin iki yüzü!

ÖNCE ŞEHİT CENAZESİ, SONRA TERÖR SEVİCİ DEM PARTİ ZİYARETİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tepki ile karşılandığı şehit cenazesinden ayrıldıktan sonra soluğu terör sevici DEM Parti'de aldı. Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile görüştü.

DEM Partili vekilden TSK'ya alçak iftira... İşgalci İsrail ordusu ile bir tuttu

Özel'e şehit cenazesinde terör tepkisi... "Demirtaş'a selam söyleyenlere söylüyorum"