CHP'li Soyer vatandaşın sorununu görmezden geldi... AK Partili Dağ sert tepki gösterdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in vatandaşların şikayetçi olduğu kronik koku ve sivrisinek meselesini görmezden gelmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Partili Dağ, ''Hemşehrilerimiz sizden bu sorunları görmezden gelmenizi değil, meselelere kalıcı çözümler üretmenizi istemektedir.'' ifadelerini kullandı.

CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in yaz aylarındaki kronik koku ve sivrisinek sorununu görmezden geldi.

CHP'nin kanalı Halk TV'de konuşan Soyer, kronik koku ve sivrisinek şikayetlerini görmezden gelerek "troll atağı" olduğunu iddia etti.

Yıl içinde gerekli alanlara ilaçlama yapılmadığı için ZİKA virüsü taşıyan Aedes türü sivrisinekler.in bastığı İzmir'de vatandaşlar CHP'li Soyer'e tepki gösterdi.

AK PARTİLİ DAĞ'DAN SOYER'E 'HİZMET' TEPKİSİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'li Tunç Soyer'in halkın sorunlarını görmezden gelmesine ve şikayetlerin "troll saldırısı" olduğunu iddia etmesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Partili Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmirli hemşehrilerimizin müşterek şikayeti olan yaz aylarındaki kronik koku ve sivrisinek meselelerini "Hayali" bir şekilde troll saldırısı olarak görüp yok sayarak bu konuyu savuşturmaya çalışmış. Sn. Tunç Soyer, en temel belediye hizmetlerinden yararlanamayan ve bunu dile getiren İzmirlileri "Troll" diyerek küçümsemeniz bir gaflet halidir. Hemşehrilerimiz sizden bu sorunları görmezden gelmenizi değil, meselelere kalıcı çözümler üretmenizi istemektedir."