CHP'li Böke: Mansur Yavaş’ın doğru bir aday olmadığını söylemiştim

CHP'li Selin Sayek Böke, Marmaris'te katıldığı bir panelde Mansur Yavaş'ın doğru bir aday olmadığı itirafını yaptı. CHP'nin Ankara'ya layık gördüğü Yavaş için, ''Doğru bir aday olmadığını söylemiştim'' ifadelerini kullandı.

1

CHP İzmir Milletvekili  ve Parti Meclisi üyesi Selin Sayek Böke, Marmaris’te düzenlenen "Yerel Yönetim, Kent Kimin İçin?" paneline katıldı.

Panele Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP İlçe Başkanı Tolga Akbay, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Acar Ünlü ve davetliler katıldı. Yerel yönetimle ilgili yapılan konuşmaların ardından panelistlere sorular yöneltildi. 

Katılımcılardan biri Böke’ye, “CHP Parti Meclisi toplantısında Mansur Yavaş’ın adaylığı oylanırken oylamaya neden katılmadınız?” diye sordu. Ankara'ya nasıl bir adayı layık gördüklerini adeta itiraf eden Böke, “Mansur Yavaş’ın doğru bir aday olmadığını televizyon kanallarında söylemiş biriyim. Ama artık aday oldu. CHP’nin iktidarı için mücadele edecek biri olarak da sonuna kadar bana ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğim." dedi.

(İHA)