CHP'li Balbay çığırından çıktı: Terörizm hoş görülmeli

CHP İzmir Milletvekili Balbay, Afrin şehitleri için lokum dağıtan öğrencilere saldırıp, PKK propagandası yapan alçaklar için “Hoş görülmeli” yorumunda bulunarak akıl tutulması yaşattı.

1

CHP, yine kendisinden bekleneni yaptı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Boğaziçi’ndeki terörist yapılanmaya aleni şekilde sahip çıktı. 

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Balbay, PKK terör örgütü propagandası yapıp, Mehmetçik’e hakaret eden, milli değerlere sahip olan öğrencilere saldıran barbarları masumlaştırarak, şu skandal sözleri sarf etti: “Boğaziçi Üniversitesi’nde bir grup öğrencinin operasyondan yana, bir grup öğrencinin de buna karşı olması üniversite ortamında hoş görülmesi gereken bir tutumken Cumhurbaşkanının çıkıp ‘Afrin Operasyonu’nu eleştirenlerin eğitim hakkı yok’ demesi terör faaliyetidir.” 

Balbay’ın tutumu üniversitelerde terör sevici hücrenin CHP’nin arka bahçesi olduğunu ispat etti. Diğer yandan satılan Doğan Medya’daki durumu merakla beklenen Şirin Payzın, Boğaziçili teröristlerin, Afrin şehitleri için lokum dağıtanlara karşı saldırısını ‘özgürlük’ şeklinde değerlendirerek rezaletin dibine vurdu.

(Dirilişpostası)