CHP'de 'DEM' krizi! Özgür Özel, Burcu Köksal'ın sözlerini reddetti

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın ''Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak'' sözlerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Sürçü lisan yaşandı” diyerek reddetti. Köksal ise yaptığı açıklamada sözlerinin arkasında olduğunu bir kez daha tekrarladı.

Yerel seçimlere günler kala CHP ile terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı DEM Parti arasındaki pazarlıklar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

İstanbul başta olmak üzere birçok bölgenin pazarlık konusu edildiği ve 'kent uzlaşısı' adı verilen ittifakın yankıları CHP'de de belirmeye başladı.

CHP'Lİ ADAY "DEM HARİÇ" DEDİ, İTTİFAKTA KRİZ ÇIKTI

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, halkla buluşmaları esnasında yaptığı konuşmada belediye başkanı seçilirse belediyenin kapılarının DEM Parti hariç, tüm siyasi partilere açık olacağını ifade etti.

ÖZGÜR ÖZEL'İN 'DÜZELTME' ÇABASI

Burcu Köksal'ın DEM Parti kanadında rahatsızlık yaratan açıklaması sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ilk fırsatta Köksal'ın sözlerini reddederek düzeltmede bulundu.

Özel, Uşak'ta yaptığı konuşmada "Az önce Afyon'dan geldim ve oradan Burcu Başkanın selamlarını getirdim. Orada bir konuşma yaptığı sırada belediyenin tüm Afyonkarahisarlılara kapılarını açacağız demek istemişken, bir dil sürçmesi yaşandı. Tüm Uşak ve Afyonkarahisar halkına ve siyasi partilere kapılarımız ardına kadar açıktır." dedi.

KÖKSAL, ÖZGÜR ÖZEL'İ YALANLADI!

Özgür Özel tarafından konuşması reddedilen Köksal, bir gazeteci aracılığı ile paylaştığı mesajında sözlerinin arkasında olduğunu ifade ederek Özgür Özel'i yalanladı.

CHP'NİN ESENYURT ADAYI AHMET ÖZER'DEN, 'KENT UZLAŞISI' İTİRAFI! "TEKLİF BANA İMAMOĞLU VE ÖZEL'DEN GELDİ"

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer'den, katıldığı programda 'iş birliği' itirafı geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arandığını söyleyen Özer, "Ben kent uzlaşısının adayı olarak ortaya çıktım." dedi.