CHP kaos planını devreye soktu

Her seçimde olduğu gibi yenilgi sonrası başarısızlığı seçim güvenliğini bahane ederek gölgelemeye çalışan CHP, vatandaşları provokasyona getirme çabalarını sürdürüyor. İnce'nin ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan da ''Oy çalınmasının engellenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' açıklamasıyla akıllara ''CHP kaos mu planlıyor'' sorularını getirdi.

1

aksam.com.tr

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi bu sabah itibarıyla başladı. Oy verme işlemleri henüz bitmemişken CHP, yine her seçimde olduğu gibi bitmek bilmeyen "seçim güvenliği" bahanesine sığındı.

Hezimet yaşayacaklarının farkına varan CHP, sandıklar açılmadan kıvranmaya başladı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ardından parti sözcüsü Bülent Tezcan da vatandaşları provokasyona getirme kampanyasına katıldı.

Yalova'da oyunu kullanan İnce, "Akşam YSK'nın önünde olacağım. Herkesi saat 17.00’de oy kullandıkları okullara çağırıyorum" sözleriyle kirli 'kaos planı'nı başlatmıştı. Şu ana kadar hiçbir somut usülsüzlük gerçekleşmemiş olmasına karşın CHP Sözcüsü Tezcan'ın da seçimi provoke etme çabası dikkatlerden kaçmadı.

İnce'nin ardından CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'da "Oy çalınmasının engellenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek 'kaos planı'na yeşil ışık yaktı.