CHP-İP kavgasında son perde... ''O elleri parçalayacağım''

İYİ Parti'den art arda gelen istifalar sonrasında kan kaybetmeye başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin içerisine kadar uzanan eller olduğunu söyleyerek CHP'ye sert tepki gösterdi. Akşener, ''O elleri parça parça edeceğim.'' dedi.

AA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partilerinin içerisine kadar uzanan ellerin olduğunu, o elleri parçalayacağını söyledi.

Akşener, partisinin Aksaray Teşkilat Buluşması'na katılarak konuşma yaptı.

Partilerinin içerisine kadar uzanan ellerin olduğunu vurgulayan Akşener, "O elleri parçalayacağım." dedi.

Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'nin kongresine karıştığım iddia edildi, tek bir kelime bile etmedim. Beni ve bizi ilgilendirmez, ayıptır, günahtır. Allah var, sopa ve dayak yedik, böyle olmamıştı.

"ÜYELERİMİZ İSTİFAYA ZORLANDI"

Akşener, "Böylesine aleni bir biçimde ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimizin istifaya zorlandığı ve ettirildiği bir dönem hiç yaşamadık. İnsanlar geçer gider, dürüstlük ve ahlak kalır. Ülkemiz, memleketimiz ebet müddet olduğu gibi partimiz de inşallah öyle olacak." ifadelerini kullandı.

"SAVAŞ İLANI OLARAK KABUL EDİYORUM"

İYİ Parti'den istifa eden İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arka kapı diplomasisi yürüttüğünü itiraf etmişti.

Yaşananların ardından çok sert açıklama yapan Akşener, "Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar" demişti.