CHP, FETÖ ihanetine sünger çekiyor!

Bahçeli, Twitter'dan 'Adalet Yürüyüş' başlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Bugün yola çıkmak 15 Temmuz ihanetine sünger çekmek, alttan alta destek vermek, şühedaya kıymak demektir. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından tutuklanan CHP’li Enis Berberoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘adalet’ yürüyüşü hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu: Enis Berberoğlu 25 yıla mahkûm edilmiştir. Bu kararın hitamında CHP aceleyle ayağa kalkmış, ön yargıyla kıyameti koparmıştır. Hüküm hüküm kesin olmayıp, hukuki yollar kapanmış ve tükenmiş değildir. 

MASUMANE DEĞİLDİR 

CHP’nin, demokratik ve hukuk çemberinden taşmaması gerekirken, mal bulmuş mağribi gibi sokağa fırlayarak yürüyüşe geçmesi masumane değildir. Bugün yola çıkmak 15 Temmuz FETÖ ihanetine sünger çekmek, alttan alta destek vermek, şühedaya bir kez daha kıymak demektir. Atalarımız boşuna söylememiş: Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş! Adalet yolda bulacağımız kayıp eşya değildir. Bunu bilmemek ise cehalettir. 

Anarşiye göz kırpıyor

CHP, adalet diyerek anarşiye göz kırpıyor. Adaletsizlikler Batı'ya ülkemizi ispiyonlamakla çözülemeyecektir. Merak ediyorum ki, İstanbul’dan karşı bir yürüyüş başlarsa karşılaşma ve buluşma noktası neresi ve nasıl olacaktır? CHP’lilere sesleniyorum; aklınızı başınıza alın, kestirilemeyen hadiseler patlak verirse, altından ne sizler ne de ülkemiz kalkar!