Binali Yıldırım'dan Yenikapı mesajı: Müjde veriyorum

Cumhur İttifakı'nın Yenikapı Mitingi'nde tarihi dakikalar... AK Parti ve MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Çalışmak isteyene iş, kendi işini kurmak isteyene destek bizden. Müjde veriyorum ey İstanbul, ey gençler; gelin İstanbulla birlikte bu şehri akıllı şehir yapalım, bu uğurda birlikte çalışmaya, benim kankam olmaya var mısınız gençler?'' dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Yenikapı Mitingi'nde kürsüye çıktı. Binali Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Bir hafta sonra sandığa gidiyoruz. Nasıl bir İstanbul’da yaşamak istediğimizi cümle aleme göstermeye hazır mısınız? Vereceğiniz her oy İstanbul’un aydınlık yarınları demek. Daha çok iş, daha çok aş, daha çok bereket daha çok üretim demek. Daha rahat, daha kolay bir ulaşım demek. Daha konforlu bir yaşam demek.

ULAŞIM ÇİLE OLMAKTAN ÇIKACAK

Size daha huzurlu, daha güvenli bir şehir, bir İstanbul sözü veriyorum. İşte bu söz Yıldırım sözüdür. Bu İstanbul’da trafik, ulaşım çile olmaktan çıkacak. Türkiye’de liderimizle Cumhurbaşkanımızla bunu başardık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük kuzey ile güneyi birleştirdik. Ama sevgili İstanbullular, yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin.

EZİYET OLMAKTAN ÇIKIP EĞLENCEYE DÖNECEK

Yağmurda ıslanmadan güneşte yanmadan her yere ulaşacaksınız. Yapacağımız raylı sistemlerle seyahat etmek ulaşım eziyet olmaktan çıkacak, bir eğlenceye dönecek. Bilgimiz, tecrübemiz, planlarımız, projelerimiz hazır. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı projelerden bahsedecek. Ancak şunu bilmenizi istiyorum. Bütün İstanbullu hemşerilerimizi kardeşlerimizi mutlu edecek çok güzel planlarımız var. Bu imkanları, İstanbul’un imkanlarını adil bir şekilde hizmetinize sunacağız.

Anneler çocuklarınız en güzel anaokuluna gidecek. Çünkü bunu siz hak ediyorsunuz. Dünyada hangi meslek geçerliyse onun diplomasını alacak. Çalışmak isteyene iş, kendi işini kurmak isteyene destek bizden. Müjde veriyorum ey İstanbul, ey gençler; gelin İstanbulla birlikte bu şehri akıllı şehir yapalım, bu uğurda birlikte çalışmaya benim kankam olmaya var mısınız gençler? Hanımefendiler birlikte yürümeye hazır mısınız? Beyefendiler omuz omuza daha güzel İstanbul için var mısınız?

Ayınesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Ben hazırım siz hazır mısınız? 31 Mart’ta Cumhur İttifakı'na, İstanbul’da, ilçelerde rekor oy çıkartmaya var mısınız?

1 Nisan’dan itibaren durmadan, yorulmadan gece gündüz İstanbul için, Türkiye’nin geleceği için yollara koyulalım.


YENİKAPI'DA TARİHİ MİTİNG... İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR