Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisi... ''Nasıl engel olunduğunu açıklayacağım''

AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerine CHP'nin nasıl engel olduğunu açıklayacağını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yıldız, ''Evlatlarımızın geleceğiyle sırf siyasi rant uğruna oynadınız!'' diyerek CHP'ye tepki gösterdi.

aksam.com.tr

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul'da Fatih ile birlikte Beyoğlu'nun deprem riskinin en fazla olan ilçeler arasında olduğunu ancak CHP'nin kentsel dönüşüm planlarına engel olduğunu açıkladı.

İlçedeki en sıkıntılı bölgenin Okmeydanı olduğuna dikkat çeken Yıldız, buradaki kentsel dönüşüm projelerine ve imar planlarına CHP'nin kaç kez, nasıl engel olduğunu isim isim açıklayacağını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli İstanbullu kardeşlerim, Yasımız var deyip kırk gündür sustuk. Kahramanmaraş'ta çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Ama artık milletimize gerçekleri anlatmanın vakti geldi. Kimse rahat olmasın, hele CHP!

Beyoğlu, Fatih'le birlikte bilim insanlarının en fazla işaret ettiği yer. Yapı kalitesi açısından en sıkıntılı bölge ise Okmeydanı. Evlatlarımızın geleceği için buradaki kentsel dönüşüm projelerine, imar planlarına CHP'nin kaç kez, nasıl engel olduğunu isim isim açıklayacağım!

Depremin ilk gününden itibaren hem deprem bölgesinde hem oradan dönüp Ankara'da yasımızın üstünde tepinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu utanacak mı? CHP milletvekilleri, CHP İlçe yöneticileri, meclis üyeleri yayınlayacağım görüntüleri-belgeleri izlediklerinde utanacak mı?

Rahat olmayın! Evlatlarımızın geleceğiyle sırf siyasi rant uğruna oynadınız! Çocuklarımızın gözlerinin içine bakarak onları adeta ölüme mahkum ettiniz! Siyasi rant uğruna komşularımızı kandırmak için örgütlendiniz, yalan konuştunuz, depremi asla gündeminize almadınız!

Fetihtepe'de size rağmen başlattığımız kentsel dönüşüm projesi, CHP'nin deprem konusundaki iki yüzlülüğünü, siyasi rant uğruna halkımızın canını yok saydığını herkese anlatan bir turnusol kağıdı.

Bugünden sonra TV ekranlarına çıkıp açıklama yapan CHP'liler, onlara destek veren gazeteciler... Medyada kullandığınız dil arşivimde. Hepsini buradan tek tek milletimize anlatmaya başlıyorum. Her gün ama her gün yüzünüze vuracağım! Engellemelerinize rağmen halkımızla başardık.