Başkan sel bölgesine gidiyor

Başkan Erdoğan, Karadeniz turuna çıkıyor. Bayram tatilinin ardından kapsamlı bir Türkiye gezisine çıkacak olan Başkan Erdoğan ağustos başından itibaren Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret edecek. Erdoğan'ın sel felaketine uğrayan Rize'ye de gitmesi bekleniyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin ardından, Ağustos ayı başında Karadeniz turuna çıkmaya hazırlanıyor. Sel felaketi nedeniyle Rize'nin afet bölgesi ilan edileceğini belirten Başkan Erdoğan, "Haziran başından bu yana Zonguldak, Hatay, Sakarya, Diyarbakır illerimizde gerçekten çok güzel, coşkulu, heyecanlı programlar gerçekleştirdik. İnşallah bu hafta sonu Erzurum'da olacağız. Ağustos ayı başında da kapsamlı bir Karadeniz programımız olacak" ifadelerini kullanmıştı. Başkan Erdoğan, geçen hafta TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti'li milletvekillerine de "Meclis'in ara vermesiyle hepimiz arazide, meydanlarda olacağız, yapacağımız çalışmaları genel merkeze raporlayacağız. Seçimlere kadar önümüzde yaklaşık olarak 2 yıllık bir vakit var. Sizlerden bu vaktin her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmenizi istiyorum" sözleriyle seslenmişti.

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de parti teşkilatına "alanda olun" talimatı verdi. MHP'nin yaz programında il-ilçe başkanları ve belediye başkanları başta olmak üzere parti içi eğitimler de devam edecek.