Başkan Erdoğan'dan yeni dönem mesajı: Erken seçim yok! Tuzakları bozacağız

''Tuzakları bozup hedefe ulaşacağız'' Başkan Erdoğan, 19 yılda Türkiye'ye kazandırdıkları tüm eserlerin, hizmetlerin, teknoloji çalışmalarının büyük atılıma hazırlık olduğunu belirterek, “Tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, partinin 20 yıllık geçmişindeki 150'nci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nı yaptıklarını belirterek "Dünyada ve ülkemizde 20 yılda il başkanlarını bu şekilde 150 defa bir araya getiren, istişare mekanizmasını böylesine düzenli ve etkili işleten bir başka parti olduğunu sanmıyorum" dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

ERKEN SEÇİM YOK: Şu anda ana muhalefet, muhalefet niye bu kadar yırtınıyor, niye bu kadar çılgına dönüyor? AK Parti ve MHP'nin sağladıkları bu başarının önüne geçemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Hala 'erken seçim, erken seçim'. Olmayacak erken seçim, Haziran 2023. Geçti o, onlar tarih oldu. Öyle 15 ayda bir, 20 ayda bir seçim yapmak, bunlar ilkel kabilelerin işidir. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi. Önümüzdeki seçim sonuçları, vesayetle, ihtiraslı çıkar odaklarıyla, terör örgütleriyle, darbecilerle mücadelenin ötesine geçen, bölgemizin ve dünyamızı şekillendirecek ehemmiyete sahiptir.

SADECE TÜRKİYE DEĞİL: Salgının tetiklediği küresel, siyasi ve ekonomik sistemdeki değişimin milletimizle birlikte bölgemizin tamamı, İslam alemi, Türk dünyası ve tüm mazlumlar ile mağdurlar üzerinde ne gibi sonuçlar doğuracağını yakın gelecekteki gelişmeler belirleyecektir. Türkiye'nin 2023 ve sonrasındaki siyasi, insani, ekonomik, askeri duruşu bu belirleyici faktörlerin ilk sırasında yer almaktadır.

SENARYO VE TUZAK: Türkiye'nin son 8 yılındaki hiçbir gelişme, kendi tabii mecrasında ortaya çıkmamıştır. Hepsinin de gerisinde bir senaryo, bir kurgu, bir tuzak, bir oyun vardır. Bu süreci yönlendirenlerin Allah'ın yardımı ve milletimizin feraseti sayesinde bugüne kadar başaramamaları vazgeçtikleri anlamına gelmiyor. Türkiye kendi duruşunu korumakta ve ilerletmekte ısrar ettikçe kurulan tuzakların çapı ve yol açtığı sonuçlar da artıyor.

AYDINLIK DÖNEM: Geçtiğimiz 19 yılda ülkemize kazandırdığımız tüm eser ve hizmetler, okullar, hastaneler, yollar, köprüler, tüneller, barajlar, fabrikalar, savunma sanayi ürünleri, teknoloji geliştirme çalışmaları ve diğer her şey işte bugünlere bu büyük atılıma hazırlık içindi. Şimdi var gücümüzle mücadelemizi vereceğiz. Önümüzdeki engelleri aşacağız, tuzakları bozacağız ve inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Milletimiz şundan emin olsun ki; bu mücadeleyi başarıyla tamamladığımızda kendimiz ve evlatlarımız için yepyeni ve aydınlık bir döneme adım atmış olacağız."

Erdoğan, İstanbul'daki INTERPOL Genel Kurul'una video mesaj gönderdi: INTERPOL ülkelerin bakış açısına göre tavır almadan terörle mücadeleye destek vermelidir."

HER VATANDAŞIN KAPISINA GİDECEĞİZ

Erdoğan, bölgede ve dünyada sözü dinlenen, güçlü sosyal ve kültürel etki alanı geniş Türkiye'sine 2 asırdır hiç olmadıkları kadar yakın olduklarını söyleyerek "Sizler işte bu büyük hedefin kendi şehirlerimizdeki uç beyleri olarak geleceğe de istikamet verecek bir yerde duruyorsunuz. 2023'e giden süreçte 84 milyon vatandaşımızın her birinin kapısına gideceğiz, elini tutacağız, gönlünü kazanacağız. Ülkemizi CHP'nin yalanlarına, iftiralarına terk edemeyiz. Meydanı bölücü örgütün güdümündeki HDP'ye de şehit yakınlarına sövmekten başka mahareti olmayan edepsizlere de bırakamayız" dedi.

ÖĞRETMENLERE 3600 EK GÖSTERGE VE YENİ HAKLAR MÜJDESİ

Başkan Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden gelen öğretmenlerle yemekte bir araya geldi: "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla öğretmenlerimize ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak, öğretmenlerimize 3600 ek gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız yeni hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Büyük Türkiye'nin mimarları olan öğretmenlerimizi de korumayı, gözetmeyi sürdüreceğiz."