Başkan Erdoğan'dan Hakan Füzün'e son görev! ''Kardeşliğimiz güçlenerek sürdü''

Başkan Erdoğan, Manisa'da 56 yaşında kalp krizinden hayatını kaybeden Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hakan Füzün'ün cenaze törenine katıldı.

Manisa'da 21 Temmuz'da kalp krizi geçiren Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hakan Füzün (56), önceki gün İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Füzün için Akhisar Yeni Gülruh Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: "Şu anda çok sevdiğimiz kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Bizim Hakan kardeşimizle uzun bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşliğimiz hep güçlenerek devam etti. Güçlenerek bu günlere geldik. Aramızda özel bir hukuk da vardı. Kurban bayramlarında 'Başkanım bana vekalet vereceksin, ben sizin ve aileniz için de kurban keseceğim.' derdi. 'Hakan ben kestim... Yok illa ben keseceğim' derdim. Son Kurban Bayramı'nda da aynısı yaptı. Hakan, sen de hakkını bize helal et."

Daha sonra Erdoğan'ın da omuzladığı Füzün'ün naaşı, Suyolu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Başkan Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han'ın 3. kuşak torunu olan Harun Abdülkerim Osmanoğlu'nu kabul etti. Osmanoğlu kabulden sonra sosyal medya hesabından "Güzel ağırlamaları ve sohbeti için kendilerine teşekkür ederim" dedi.