Başkan Erdoğan: Türkiye'nin geleceği biziz

''Bunların vaadi eski Türkiye'' Başkan Erdoğan, Manisa'da “Karşımızdakiler milletimize geleceği değil sadece eski Türkiye'yi vaat ediyorlar. Koalisyonların, krizlerin güzellemesini yapıyorlar. Türkiye'nin geleceği biziz” dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Türkiye'nin son 20 yılda üreten bir ülke haline geldiğini belirten Erdoğan muhalefete eleştirilerde bulundu. Erdoğan şunları söyledi: "Karşımızdakiler milletimize geleceği değil sadece eski Türkiye'yi vaat ediyorlar. Siyasi istikrar, güçlü iktidar, etkin hizmet peşinde koşmak yerine, koalisyonların, krizlerin güzellemesini yapıyorlar. Buradan sizlere elinizi vicdanınıza koyarak hafızanızı yoklayarak karşılaştırmalar yapmanızı istiyorum. İstenen eğitim alınabilen bir Türkiye inşa ettik."

BİZ DEVLET YÖNETİYORUZ

"Onların iyi dediği Türkiye üst üste yığılı şekilde eğitim alınan bir Türkiye'ydi. Biz şehir, devlet, özel hastaneleriyle en üst seviyede hizmet alacağı bir Türkiye inşa ettik. Onları iyi dediği Türkiye iyi girenin hasta çıktığı, bir kutu ilaç bulunmayan bir Türkiye'ydi. Bak biz devlet yönetiyoruz. 19 şehir hastanesi, yüzlerce hastanemiz var... Savunma sanayimiz yüzde 80 yerli hale geldi. İHA'larımız, SİHA'larımız, Akıncılarımız var. Terör örgütlerini bunlarla inlerinde vuruyoruz. Bu teröristleri rahatsız ediyor. Bay Kemal'i de rahatsız ediyor. Onların iyi dediği Türkiye geleceğe bırakın güvenle bakmayı en temel askeri ihtiyaçlarını karşılamak için rekabet ettiği ülkelerden medet uman bir ülkeydi. Onların iyi dediği Türkiye sanayileşme adına Anıt Kabir'in bayrak direğinin ipini üretmekle övünen bir Türkiye'ydi... Biz siyasi diplomatik askeri gücüyle dünyanın saygısını kazanmış. Bölgesinde çıkarlarını kararlıkla savunan bir ülke inşa ettik. 2 gün önce Ukrayna'da, bir hafta önce Soçi'deydim. Ne için dünya barışını tesis edelim diye."

SULTANİ ÜZÜM 27 LİRA

Bağda üzüm toplayıp çiftçilerin sofrasına misafir olan Erdoğan "Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numara Sultani çekirdeksiz üzümünü TMO bu yıl 27 liradan alacak" dedi.

EV ZİYARETİNDE GÜLDÜREN ANLAR! "KIZIM BEN 1.85 BOYUNDAYIM"

İstanbul Esenler'deki deki toplu konut açılış töreninin ardından bir ailenin evine misafir olan Başkan Erdoğan, kendisi için yazılan şiir okunurken ortaya keyifli anlar çıktı. Örnek daireleri gezen Başkan Erdoğan, hak sahibi bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu. Ailenin kızı Başkan Erdoğan'a yazdığı bir şiiri verdi. Başkan Erdoğan, küçük kızın mektubunu okuduğu sırada metindeki "Sen miniciksin" ifadesine, "Kızım ne miniği ya, ben 1.85 boyundayım" diye karşılık verdi. O anlar gülüşmelere neden oldu.