Başkan Erdoğan şehit ailelerini ağırlayacak

Başkan Erdoğan'ın 15 Temmuz programı Cumhurbaşkanlığı'ndaki 15 Temmuz Anıtı'na çiçek bırakılması ile başlayacak. Ardından şehit aileleri Külliye'de ağırlanacak.

15 Temmuz Destanı’nın dördüncü yılında milletin zaferini unutturmamak adına Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programlar gerçekleştirilecek. Erdoğan’ın 15 Temmuz programı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bulunan 15 Temmuz Anıtı’na çiçek bırakılması ile başlayacak. TBMM’de düzenlenecek 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na da katılacak olan Erdoğan, daha sonra şehit ailelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayacak. Başkan Erdoğan, 15 Temmuz’da saat 21.00’da ‘Millete Sesleniş Konuşması’ yapacak.

İletişim Başkanlığı tarafından program ve faaliyetlerin 15 Temmuz ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirilebilmesi adına “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma 2020 Yılı Etkinlikleri Strateji Belgesi” hazırlanarak tüm kurumlarla paylaşıldı.

PROJE TAKİP SİSTEMİ

Etkinliklerin hazırlık, uygulama ve değerlendirme süreçlerinin takibi ve raporlanması için İletişim Başkanlığı bünyesinde “15 Temmuz Proje Takip Sistemi” kuruldu.

SREBRENİTSA’YA VİDEO MESAJ YOLLAYACAK 

Başkan Erdoğan, Bosna Hersek’te Srebrenitsa Soykırımı’nın 25. yılı dolayısıyla yarın yapılacak anma programına video mesaj ile katılacak. Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, bu yılki anma programlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kısıtlı bir katılımla yapılacağını aktardı.