Başkan, Çamlıca Kulesi’nde 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca’da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulundu.

1 saat süren temaslarda Başkan Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal eşlik etti.  

Koru'ya uğrayıp samimiyet dağıttı

Kuledeki incelemelerini tamamlayan Erdoğan, Beyberbeyi Sarayı'na giderken Çamlıca Korusu'na uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti, çocukları oyuncakla sevindirdi. Engelli yaşlı bir teyze sevinç gözyaşları döktü. 

Erdoğan'dan üç bürokrat ataması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Sağlık Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına ise Haydar Ali Yıldız atandı. Resmi Gazete’deki bir başka atama kararına göre de Çevre ve Şehircilik  Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne Turan Konak getirildi. 

Beylerbeyi’nde Venezuela zirvesi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya başkent Caracas’ta Ordu Anma Töreni’ndeki konuşması sırasında bomba yüklü İHA’lar ile suikast düzenlenmesinin ardından Başkan Erdoğan İstanbul’da Ekonomiden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Tareck El Aissami’yi kabul etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, olay hakkında geniş bilgi aldı.