Bakanlık'tan CHP'li Yavuzyılmaz'a tepki... ''Bilinçli bir şekilde yıpratılmak isteniyor''

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın gündeme getirdiği iddiaların yalanlandığını, buna rağmen benzer iddiaların tekrar gündeme getirilerek Bakan Mehmet Şimşek'in bilinçli bir şekilde yıpratılmak istendiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, siyasi kaygılarla yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

aksam.com.tr

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 26 Haziran'da yalanlanan iddiaların tekrar gündeme getirilmesine tepki gösterdi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın gündeme getirdiği iddialar, Bakanlık tarafından yalanlanmıştı.

Buna rağmen yalan iddiaların tekrar gündeme getirilmesine tepki gösteren Hazine ve Maliye Bakanlığı, siyasi kaygılarla yapılan bu tarz açıklamalara itibar edilmemesi gerektiği hususunda uyarılarda bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"CHP Zonguldak Milletvekili Sayın Deniz Yavuzyılmaz'ın gündeme getirdiği gerçek dışı iddialar 26 Haziran tarihinde Bakanlığımız tarafından yalanlanmıştı. Buna rağmen, benzer iddialar tekrar gündeme getirilerek Sayın Bakanımız Mehmet $imşek bilinçli bir Şekilde yıpratılmak istenmektedir. Konuya ilişkin basın açıklamamızı tekrar hatırlatır, siyasi kaygılarla yapılan bu tarz açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. "