Bahçeli: Kaos lobisi son kozunu oynuyor 

MHP lideri Bahçeli, milletin tercihini göllgelemek isteyenler olduğunu belirterek, ''Türk milleti oynanan oyunun farkındadır'' dedi. Bahçeli, YSK’nın yaptığı açıklamanın doyurucu olduğunu da belirtti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli referandumun meşruiyetini tartışmaya açanlara sert tepki gösterdi. “Bu zaferi gölgelemeye, lekelemeye, yıpratmaya kalkışanlar mahşeri vicdanda ebediyen mahkum olacaklardır" diyen Bahçeli, “Halkoylamasında yüzde 50 artı bire ulaşan tercih meşrudur, hukukidir, herkes tarafından bağlayıcı olmak durumundadır” dedi. 

SOKAĞA YÖNELDİLER 

Kaos lobisinin yine ar damarı çatlamışçasına faaliyette olduğunu, yerli ve yabancı odakların 16 Nisan'ı karalamak için son kozlarını oynadıklarını belirten Bahçeli, AGİT raporunu da eleştirerek, “Türk milleti oynanan oyunun farkındadır. Yazılan pis senaryoların fazlasıyla bilincindedir” dedi. Bahçeli, mühürsüz oy pusulalarıyla ilgili YSK’nın doyurucu bir açıklama yaptığını da ifade etti. CHP’yi eleştiren Bahçeli, “Sandıkta sonuç alamayanlar, şanslarını masa başında denemektedir. Demokrasiden umudunu kesenler sokağa oynamaktadır” diye konuştu. 

YSK’ya çağrı yaptı 

MHP Lideri Bahçeli, ''Açık çağrımdır, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) acilen bir çalışma yapmalıdır. Eğer imkan varsa, evet ya da hayır tercihlerinin hangi partilere ait olduğunu ölçen bir mekanizma bulunuyorsa, kurulan tüm sadıklarda tercihi evet olan MHP'li seçmenlerin sayısı ortaya çıkarılmalıdır'' ifadelerini kullandı. 

Kişiliksiz gazeteci yorumcu kılıklı...

Bahçeli, MHP’nin bittiği yönünde yorum yapan Fatih Portakal ve Mehmet Tezkan gibi gazetecileri de hedef aldı. "Bir kısım köksüz, kimliksiz, kişiliksiz gazeteci ve uzman yorumcu kılıklı provokatörlerin" MHP'yi hedef almaya başladıklarını vurgulayan Bahçeli, "Abacıyı anladık, kebeciyi de anladık, tamam da ara yerde sen necisin bre ahlaksız, bre kemiksiz?” diye konuştu.