Altılı masa Dodurga'da kayıp... Belediyeye bile aday gösteremediler

Cumhurbaşkanı adayını dünkü toplantıda da belirleyemeyen ‘Altılı Masa', Çankırı'nın Dodurga beldesindeki seçimde bile ortak aday çıkaramadı. CHP ve İyi Parti'nin aday göstermediği seçimde % 87.02 oy alan Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Kaşıkçı kazandı. Başkan Erdoğan, Dodurgalılara teşekkür etti.

Çankırı Dodurga'da belediye başkanlığı seçimleri yapıldı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için dünkü toplantıda ortak adayda uzlaşamayan Altılı Masa, Dodurga seçimlerinde de ortak isim çıkaramadı. CHP ve İyi Parti'nin katılmadığı seçime, Saadet Partisi ve DEVA Partisi ayrı adaylarla girdi. Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Kaşıkçı'nın yüzde 87.02'yle kazandığı seçimlerde diğer partilerin toplam yüzdesi ise 12.98 oldu.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçimi kazanan partisinin ve Cumhur İttifakı'nın adayı Hüseyin Kaşıkçı'yı tebrik etti. Erdoğan, "Çankırı'nın Orta İlçesi'ne bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, %87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakı'mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum" dedi.